Ervaren product owner online (32-40u/w)

Wil jij werken voor het beste full service digital agency van Nederland?  Dat kan! We zijn nu op zoek naar een ervaren product owner met stevige projectmanagement vaardigheden die TRIMM wil komen versterken. Als je meerdere jaren ervaring hebt als projectmanager of product owner, dan zal deze baan een leuke stap voorwaarts zijn.

Wat ga je doen?

Als product owner ben je bezig met het managen van grote multifunctionele projecten voor onze internationale klanten. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Het opzetten van B2B Customer Portals voor Philips Lighting (Marcom Gold Award winnaar).
  • Het uitrollen van maar liefst 14 landensites voor Philips Hue in vier maanden (!).
  • Een Industrial IoT applicatie ontwikkelen voor Victron Energy (Dutch Interactive Awards winnaar).
  • Uitdagende redesign projecten voor klanten zoals Universiteit Twente en Vrije Universiteit Amsterdam.
  • Een zakelijk hosted bellen applicatie voor Liberty Global (Dutch Interactive Awards winnaar).
  • Online marketingstrategieën voor TenCate, Damco, Teijin Aramid en Nexperia.

Binnen deze projecten fungeer je ook als consultant die samen met een multifunctioneel team onze klanten ondersteunt en adviseert in het bedenken, realiseren en vermarkten van digitale concepten. Je adviseert onze klanten over hoe zij meer leads kunnen genereren, kosten kunnen besparen of hun eigen klanten beter kunnen bedienen met behulp van internettechnologie. Jouw rol voor het team is die van sparringpartner en die van de verbindende schakel tussen klant en TRIMM. Als product owner ben je onder andere verantwoordelijk voor het samen met je team succesvol opleveren van projecten en een optimale klanttevredenheid. Namens TRIMM zal je vaak bij- en samen met je klanten werken. Je hebt een commerciële antenne en weet kansen te verzilveren en om te zetten in nieuwe projecten.

Het zal duidelijk zijn dat we iemand zoeken die een bak ervaring meeneemt. Onze klanten zijn goed op de hoogte van wat noodzakelijk is om hun doelen te bereiken, dus je moet over voldoende kennis, ervaring en overtuigingskracht beschikken om op dit niveau te kunnen opereren.

Waarom TRIMM?

Doordat we bij TRIMM werken in zelfsturende agile teams, hebben onze teams veel autonomie in het realiseren van succesvolle online concepten. We voelen ons gezamenlijk verantwoordelijk voor het succes van onze klanten en het slagen van de projecten. Wij zijn daarbij constant op zoek naar de overtreffende trap; elk project moet een groter succes worden dan het voorgaande. Om dit te bereiken hebben we veel aandacht voor persoonlijke en professionele competentieontwikkeling. We bieden jou dan ook alle ruimte om te groeien binnen jouw vak. Het resultaat van deze filosofie is dat we al meerdere malen in de prijzen zijn gevallen met de webapplicaties en platformen die wij gebouwd hebben. Dit maakt TRIMM een erg leuke plek om te werken!

Dan zouden we bijna vergeten te vermelden dat je als product owner bij TRIMM gewoon een goed salaris krijgt met en een pakket secundaire arbeidsvoorwaarden dat daar niet voor onder doet. En over jouw werkplek hoef je je geen zorgen te maken, want die is van alle gemakken voorzien.

Solliciteren

Wil je graag product owner worden bij TRIMM? Stuur ons dan jouw CV en motivatiebrief via solliciteren@trimm.nl, of gebruik het onderstaande contactformulier. Voor meer informatie over TRIMM kun je natuurlijk ook mailen of bellen met 053-4800480.

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.