Ervaren UX-designer (32-40u/w)

Voor één van onze agile teams zijn wij op zoek naar iemand die ervaren is in user experience design en wil werken aan projecten voor klanten zoals Philips, Ziggo, TenCate, Pentair en Universiteit Twente.

Wat ga je doen?

Als UX-designer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen van optimale ervaringen voor de gebruikers van de applicaties die door jouw team worden gebouwd. Om dit te bereiken, hosten onze UX’ers workshops waarin ze samen met de klant de brandattributes bepalen, persona’s definiëren en de storymap uitzetten. De eindgebruiker staat daarbij centraal, omdat onze applicaties door onze klanten worden gebruikt in het bedienen van hún klanten. In dit geheel ben jij een sparringpartner voor de klant en vertaal je de workshopuitkomsten naar een sitemap of userflow. Je maakt daarbij prototypes op papier of digitaal in Sketch en Invision.

Daarnaast hou je je bezig met het plannen van gebruikerstesten en voert deze uit tijdens de designsprint. Vervolgens analyseer en verwerk je de gebruikerstesten om tot beter onderbouwde ontwerpkeuzes te komen. Deze user experience staat voor jou ook centraal als je samen met de product owner de userstories prioriteert. Gedurende het gehele traject kijk je mee in de development sprints en waarborg je de kwaliteit.

Waarom bij TRIMM werken?

Bij TRIMM werken we aan uitdagende en inspirerende projecten voor nationale en internationale opdrachtgevers met een focus op B2B. Doordat we werken in zelfsturende agile teams, hebben onze teams veel autonomie in het realiseren van online concepten. We voelen ons gezamenlijk verantwoordelijk voor het succes van onze klanten en het slagen van de projecten. Wij zijn daarbij constant op zoek naar de overtreffende trap; elk project moet een groter succes worden dan het voorgaande. Om dit te bereiken hebben we veel aandacht voor persoonlijke en professionele competentieontwikkeling. We bieden jou dan ook alle ruimte om te groeien binnen jouw vak. Het resultaat van deze filosofie is dat we al meerdere malen in de prijzen zijn gevallen met de webapplicaties, platformen en campagnes die wij hebben opgezet.

Als UX-designer bij TRIMM krijg je een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden die daar niet voor onder doen. Over jouw werkplek hoef je je geen zorgen te maken, want die is van alle gemakken voorzien.

Profiel van de ideale kandidaat

Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand met het volgende profiel:

  • Je vindt het leuk om complexe vraagstukken te vertalen naar eenvoudige prototypes
  • Ten minste drie jaar relevante werkervaring
  • Sterke timemanagement vaardigheden
  • Snel kunnen schakelen tussen projecten
  • Snel kunnen leveren tijdens designsprints
  • Efficiënte en flexibele werkhouding
  • Je loopt voorop met kennis over UX-principes
  • Je bent ambitieus, kritisch, assertief, een echte doorzetter en niet bang voor verantwoordelijkheid.

Solliciteren

Wil je graag UX-designer worden bij TRIMM? Stuur ons dan jouw CV en motivatiebrief via solliciteren@trimm.nl, of gebruik het onderstaande contactformulier. Voor meer informatie over de vacature of over TRIMM kun je natuurlijk ook mailen of bellen met 053-4800480.

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.