Content Creation

Content creation

Aan wie richt je jouw boodschap? Breng je slechts een boodschap over, of wil je het gesprek aan gaan met je doelgroep? Welk type content past bij je doelgroep? En heb je dat ook aan ze gevraagd?

Dit is slechts een greep uit de vragen die wij stellen wanneer we onderzoeken op welke manier digitale content relevant kan zijn voor klanten en potentiële klanten. De manier waarop content wordt gecommuniceerd is belangrijk, maar relevantie van content is de sleutel tot succes. Bij TRIMM hebben we een team van storytelling experts en schrijvers dat altijd op zoek is naar het juiste verhaal. We creëren web teksten, video scripts, video's, explainimations, infographics, cartoons en foto’s die perfect aansluiten bij de buyer journey van de relevante doelgroep. 

Wil je meer weten over content marketing, lees dan eens onze blog over hoe je een gedegen contentstrategie opzet. Let wel: je strategie valt of staat met goede content. Online video is een sterke tool om te gebruiken, we informeren je graag over de mogelijkheden! 

 

Meer weten?

Meer weten over content creation? Neem contact op met Rogier Florijn of bel naar 053-4800 480. Je kunt ook altijd ons contactformulier invullen. 

X

Bel me terug

Bedankt, we bellen u terug.

Bedankt, we nemen snel contact met je op om de afspraak te bevestigen.