Strategie

Digitale strategie

Een digital enterprise is gericht op het automatiseren van productie, marketing en sales waardoor er meer ruimte overblijft voor innovatie. Bedrijven helpen een ware digital enterprise te worden is een van onze drijvende krachten geweest de afgelopen jaren. De digital craftsmen van TRIMM zijn altijd op zoek naar manieren waarop het online kanaal waarde kan toevoegen aan activiteiten en ontwikkelingen die jouw organisatie verder helpen. Van online als middel in de marketingmix naar daadwerkelijk digital business development, dat is waar TRIMM voor staat.

TRIMM zorgt ervoor dat organisaties die opereren in de B2B sector ware digital enterprises worden. De techniek neemt werk uit handen door voor een deel de zakelijke transacties over te nemen. Hierdoor kun jij je richten op nieuwe business opportunity’s. Door techniek en menselijk inzicht te combineren worden er waardevolle connecties gecreëerd.  

Meer weten?

Meer weten over digitale strategie? Neem contact op met Rogier Florijn of bel naar 053-4800 480! Je kunt ook altijd ons contactformulier invullen. 

X

Bel me terug

Bedankt, we bellen u terug.

Bedankt, we nemen snel contact met je op om de afspraak te bevestigen.