e-Commerce

e-Commerce

TRIMM maakt bedrijven online zichtbaar en vindbaar en neemt hierbij alle zorgen en werkzaamheden uit handen. Wij ontwikkelen e-Commerce strategieën en ontwerpen en bouwen webshops en websites. Daarnaast hebben we online marketing specialisten in huis en produceren we video’s met vakmanschap en gedrevenheid.

Met meer dan 23 jaar internationale ervaring in full-service B2B e-Commerce zijn we ware specialisten geworden in het opzetten van een technisch goede webshop. Bij TRIMM werken we graag met betrouwbare e-Commerce platformen zoals  SEOshop en Magento. Het voordeel van dergelijke partners is dat deze partijen continu aan de doorontwikkeling van hun platform werken en wij bewezen functionaliteiten tot onze beschikking krijgen. Zo streven we altijd naar het beste resultaat.

Getriggerd door bovenstaande punten en sta je voor een e-Commerce uitdaging? Vallen de huidige resultaten van je webshop tegen of ben je klaar voor de volgende stap? Neem dan contact met ons op. Ons team van e-Commerce professionals helpt je graag verder. Zo lang er verbetering mogelijk is, hebben wij wat toe te voegen aan jouw organisatie. Met onze jarenlange ervaring in het opstellen en in praktijk brengen van e-Commerce strategieën, zijn de digital craftsmen van TRIMM jouw ideale partner!  

Meer weten?

Meer weten over e-Commerce? Neem contact op met Läslo Hut of bel 053-4800 480! Je kunt ook altijd ons contactformulier invullen. 

X

Bel me terug

Bedankt, we bellen u terug.

Bedankt, we nemen snel contact met je op om de afspraak te bevestigen.