Sites

Websites

Je website is het digitale visitekaartje van jouw organisatie. Door een optimale gebruikerservaring in combinatie met passende technologie kun je jouw organisatie positief onderscheiden. We helpen je om complexe informatie op een heldere manier te structureren zodat het aansluit bij de behoeften van je doelgroep.

We maken de online toepassing van het concept. Hierin combineert TRIMM technische expertise, kennis van online marketing en design en bouwt een oplossing die precies bij jouw organisatie past. Hiervoor gebruiken onze craftsmen op maat gemaakte componenten die zo nodig gekoppeld worden aan andere systemen. Naar onze mening is een website nooit af; zolang de markt en doelgroep blijven veranderen zal ook de manier waarop jij je doelgroep optimaal benadert veranderen. Bijsturen, meten en verbeteren zorgen voor een effectieve verbinding met de doelgroep. Uiteraard vergeten we niet dat jouw website op alle apparaten goed moet werken.

Meer weten?

Meer weten over sites? Neem contact op met Läslo Hut of bel naar 053-4800 480! Je kunt ook altijd ons contactformulier invullen. 

X

Bel me terug

Bedankt, we bellen u terug.

Bedankt, we nemen snel contact met je op om de afspraak te bevestigen.