Professionals in Training

Professionals in Training

Bij TRIMM vinden we dat het bedrijfsleven een sterke verantwoordelijkheid heeft voor het opleiden van jong talent. Om studenten de best mogelijke leerwerkplek te kunnen bieden, heeft TRIMM in 2006 dochteronderneming 'PIT' opgericht. PIT staat voor Professionals in Training.

> 14 JAAR OPLEIDINGSERVARING
> 30 JONGE TALENTEN

Ons talentenprogramma

Als student kom je bij TRIMM terecht in het talentenprogramma 'PIT'. Je wordt volwaardig lid van één van onze teams en kunt meewerken aan projecten voor grote (internationale) klanten. Tijdens jouw werk word je begeleid door collega’s die veel ervaring hebben in de werksoort waarin jij wilt groeien. Ze geven je opdrachten, beantwoorden jouw vragen en ze dagen jou uit om een hoger niveau te bereiken. De moeilijkheidsgraad van de werkzaamheden die ze jou laten uitvoeren is vaak nét iets hoger dan wat jij denkt aan te kunnen; in onze optiek dé beste manier om te leren.

Aandacht voor talentontwikkeling 

Omdat we al sinds 2006 veel investeren in talentontwikkeling, merk je dat er in alle lagen van de organisatie aandacht is voor studenten. Met vragen kun je bij iedereen terecht, de sfeer bij TRIMM nodigt uit om te sparren met collega's. Zij staan open voor jouw ideeën en nemen de tijd om jou verder te helpen. Je bent medeverantwoordelijk voor het opleveren van mooie projecten en innovatieve applicaties. 

Intervisie

Als je nog studeert of aan het begin van jouw carrière staat, is het tevens waardevol om aandacht te besteden aan persoonlijke ontwikkeling. Daarvoor biedt PIT de mogelijkheid om deel te nemen aan intervisie. Met een groepje van ongeveer zes deelnemers (studenten en young professionals) komen we elke week een uurtje bij elkaar om te praten over allerlei onderwerpen die ons bezighouden. Zo helpen we elkaar met nieuwe inzichten over motivatie, studiediscipline, feedback geven en gestructureerd werken. De intervisie wordt door veel PIT’ers gezien als een enorme aanwinst in hun ontwikkeling tot vakbekwame medewerker.

Doorgroeien bij TRIMM? Geen probleem!

Ben je ambitieus en zoek je doorgroeimogelijkheden? Ook dat is mogelijk! Als je bij PIT stageloopt en wij tijdens deze stage merken dat het goed klikt tussen jou en TRIMM, is er vaak een mogelijkheid om na je stage te blijven als werkstudent. Dan kun je bijvoorbeeld twaalf uur per week in hetzelfde team blijven werken voor een leuk salaris. In sommige gevallen is er bij een match kans op een vaste baan na je afstuderen. Sterker nog: ongeveer een derde van de TRIMM’ers is ooit begonnen als PIT’er bij TRIMM!

Meer weten?

Ben je benieuwd hoe het is om te leren en werken bij TRIMM? Lees dan ook eens de verhalen van TRIMM’ers, of bekijk de website van TRIMM wat we precies doen. Wil je graag aan de slag bij TRIMM? Check hier de openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie! Meer weten over ons talentenprogramma, of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op.