Professionals in Training

Professionals in Training

Bij TRIMM vinden we dat het bedrijfsleven een sterke verantwoordelijkheid heeft voor het opleiden van jong talent. Om studenten de best mogelijke leerwerkplek te kunnen bieden, heeft TRIMM in 2006 dochteronderneming 'PiT' opgericht. PiT staat voor Professionals in Training.

> 16 JAAR OPLEIDINGSERVARING
> 30 JONGE TALENTEN

Ons talentenprogramma

Als student kom je bij TRIMM terecht in het talentenprogramma 'PiT'. Je wordt volwaardig lid van één van onze teams en kunt meewerken aan projecten voor grote (internationale) klanten. Tijdens jouw werk krijg je persoonlijke begeleiding door collega’s die veel ervaring hebben in de werksoort waarin jij wilt groeien. Ze geven je opdrachten, beantwoorden jouw vragen en ze dagen jou uit om een hoger niveau te bereiken. Je krijgt de ruimte om nieuwe technieken te ontdekken en deze te delen met je team. Onder het motto: uitdaging maar geen stress, word je geprikkeld om je grenzen te verleggen. Al 15 jaar is het begeleiden van PiT’ers een begrip binnen TRIMM.

Aandacht voor talentontwikkeling

Je bent elke dag bezig met persoonlijke groei. Je gaat jezelf ontwikkelen door te doen. Hierdoor groei je als persoon en word je uiteindelijk een professional in jouw vakgebied. Er is voldoende tijd beschikbaar voor kennisontwikkeling. Je mag je gerust een middag gaan verdiepen in programma’s als Magnolia, CSS, PHP, HubSpot, Google Analytics, Google Tag Manager of in het domein van de klant. Bij TRIMM heerst een open, informele maar professionele cultuur. Hierdoor zijn er mogelijkheden om je eigen baan te creëren. Wees nieuwsgierig en droom, durf en doe! Als PiT’er ben je natuurlijk een student. Daarom kunnen de werktijden flexibel worden aangepast aan je studierooster. Het belangrijkste is; je studie hoeft niet te lijden onder je werk bij TRIMM.

Intervisie

Als je nog studeert of aan het begin van jouw carrière staat, is het waardevol om aandacht te besteden aan persoonlijke ontwikkeling. Daarvoor biedt PiT de mogelijkheid om deel te nemen aan intervisie. Dit is een vertrouwelijk groepje van ongeveer zes deelnemers (studenten en young professionals) waar alles besproken mag en kan worden. Iedere week komen zij een uurtje bij elkaar. Je helpt elkaar met nieuwe inzichten over motivatie, studiediscipline, feedback geven en gestructureerd werken. De intervisie wordt door veel PiT’ers gezien als een enorme aanwinst in hun ontwikkeling tot vakbekwame professional.

Doorgroeien bij TRIMM? Geen probleem!

Ben je ambitieus en zoek je doorgroeimogelijkheden? PiT biedt fantastische doorgroeimogelijkheden naar TRIMM. We willen namelijk graag de kennis behouden in Twente. Na een stageperiode bij TRIMM is er vaak een mogelijk om te blijven als werkstudent. Je gaat bijvoorbeeld 12 uur per week aan de slag in hetzelfde team, voor een leuk salaris. Nu hoef je gelukkig geen afscheid te nemen van de gezellige vrijdagmiddagborrel! Ben je werkzaam als PiT’er en bijna klaar met studeren? Verleg je grenzen, laat jezelf zien en ontdek TRIMM!

Het verhaal van Pien

Meer weten over TRIMM of PiT?

Ben je benieuwd hoe het is om te leren en werken bij TRIMM? Lees dan ook eens de verhalen van TRIMM’ers, of bekijk de website van TRIMM wat we precies doen. Wil je graag aan de slag bij TRIMM? Check hier de openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie! Meer weten over ons talentenprogramma, of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op.