TRIMM stories

“Voor mij is PiT uniek omdat je als student echt onderdeel bent van het bedrijf, je wordt meegenomen in de team planning en je mag overal deel van uitmaken”

Jonge talenten krijgen bij TRIMM de mogelijkheid om een kijkje binnen de bedrijfswereld te nemen en door te groeien binnen hun eigen vakgebied. Het talentenontwikkelingsprogramma dat dit ondersteunt staat ook wel bekend als PiT. Om toekomstige PiTters een duidelijk beeld te geven wat het betekent om deel uit te maken van dit programma, spraken wij met voormalig PiTter en nu PiT coördinator Nienke Eiting.
Lees meer

“Bij TRIMM krijg je als werkstudent veel verantwoordelijkheid, en ook veel waardering voor wat je doet”

Bart Zomer werkt momenteel als werkstudent bij Performance Cloud. Deze organisatie is onderdeel van TRIMM en houdt zich bezig met hosting, platformbeheer, security, en performance. In dit interview vertelt Bart alles over zijn ervaringen hier.
Lees meer

"Mijn begeleider bij TRIMM is erg betrokken bij mijn afstudeeropdracht, zijn enthousiasme werkt heel aanstekelijk!”

Liset Jaczynski is momenteel bezig met haar afstudeeropdracht bij het Digital Marketing team van TRIMM. In dit interview vertelt ze alles over haar afstudeeropdracht en hoe zij het afstuderen bij TRIMM ervaart.
Lees meer

“Kunnen programmeren is belangrijk, maar écht snappen wat de klant nodig heeft en dit omzetten naar een werkend product is essentieel”

Nick is medior software engineer bij TRIMM. Hij werkt voor mooie klanten als Signify en Xsens, maar houdt zich ook druk bezig met het opvoeden van twee grote honden.
Lees meer

“De flexibiliteit die TRIMM biedt zorgt ervoor dat ik het werk goed kan combineren met mijn studie."

Anne Kusters bemant de servicedesk van TRIMM. In dit interview vertelt zij hoe ze bij TRIMM terecht is gekomen en waarom dit de ideale bijbaan is voor naast haar studie.
Lees meer

“Ik sla een brug tussen de business van onze klant en de techniek.”

Deni is sinds februari 2019 product owner bij TRIMM. Hij geeft ons een interessant kijkje in de zijn werkveld!
Lees meer