TRIMM stories

"Ik ben ontzettend gesteld op werken in een team, bij mijn vorige werkgever was ik ook een onderdeel van een team echter ik miste de team-spirit."

Na iets langer dan een jaar komt Hans ons weer versterken als senior software developer. Hans heeft 21 jaar bij TRIMM gewerkt, maar hij wilde kijken of hij zich elders ook kon redden. Na 13 maanden heeft hij hier het antwoord op, maar mist hij toch de echte team-spirit bij TRIMM. In dit interview lees je meer over hoe Hans TRIMM als organisatie ervaart.
Lees meer

"Je krijgt de mogelijkheid te onderzoeken wat jij nou echt leuk vindt om te doen"

Mijn naam is Pien van Dalen, ik ben 23 jaar en ik werk sinds september als digital marketeer bij TRIMM. In 2021 ben ik begonnen als PiT’ter bij de Serivcedesk.
Lees meer

“Voor mij is PiT uniek omdat je als student echt onderdeel bent van het bedrijf, je wordt meegenomen in de team planning en je mag overal deel van uitmaken”

Jonge talenten krijgen bij TRIMM de mogelijkheid om een kijkje binnen de bedrijfswereld te nemen en door te groeien binnen hun eigen vakgebied. Het talentenontwikkelingsprogramma dat dit ondersteunt staat ook wel bekend als PiT. Om toekomstige PiTters een duidelijk beeld te geven wat het betekent om deel uit te maken van dit programma, spraken wij met voormalig PiTter en nu PiT coördinator Nienke Eiting.
Lees meer

“Bij TRIMM krijg je als werkstudent veel verantwoordelijkheid, en ook veel waardering voor wat je doet”

Bart Zomer werkt momenteel als werkstudent bij Performance Cloud. Deze organisatie is onderdeel van TRIMM en houdt zich bezig met hosting, platformbeheer, security, en performance. In dit interview vertelt Bart alles over zijn ervaringen hier.
Lees meer

"Zorg dat je je focust op de dingen die je leuk vindt en waar je energie uit haalt."

Mijn naam is Demi Pasman, ik ben 25 jaar en werk sinds begin 2021 als Systems Engineer bij TRIMM. In 2019 ben ik begonnen bij PIT waar ik mij goed heb kunnen doorontwikkelen tot professional. Ik houd mij nu voornamelijk bezig met (hosting-)platform management en DevOps gerelateerde technieken als Terraform en Ansible.
Lees meer

"Mijn begeleider bij TRIMM is erg betrokken bij mijn afstudeeropdracht, zijn enthousiasme werkt heel aanstekelijk!”

Liset Jaczynski is momenteel bezig met haar afstudeeropdracht bij het Digital Marketing team van TRIMM. In dit interview vertelt ze alles over haar afstudeeropdracht en hoe zij het afstuderen bij TRIMM ervaart.
Lees meer