TRIMM stories

"Mijn begeleider bij TRIMM is erg betrokken bij mijn afstudeeropdracht, zijn enthousiasme werkt heel aanstekelijk!”

Liset Jaczynski is momenteel bezig met haar afstudeeropdracht bij het Digital Marketing team van TRIMM. In dit interview vertelt ze alles over haar afstudeeropdracht en hoe zij het afstuderen bij TRIMM ervaart.
Lees meer

“Kunnen programmeren is belangrijk, maar écht snappen wat de klant nodig heeft en dit omzetten naar een werkend product is essentieel”

Nick is medior software engineer bij TRIMM. Hij werkt voor mooie klanten als Signify en Xsens, maar houdt zich ook druk bezig met het opvoeden van twee grote honden.
Lees meer

“De flexibiliteit die TRIMM biedt zorgt ervoor dat ik het werk goed kan combineren met mijn studie."

Anne Kusters bemant de servicedesk van TRIMM. In dit interview vertelt zij hoe ze bij TRIMM terecht is gekomen en waarom dit de ideale bijbaan is voor naast haar studie.
Lees meer

“Ik sla een brug tussen de business van onze klant en de techniek.”

Deni is sinds februari 2019 product owner bij TRIMM. Hij geeft ons een interessant kijkje in de zijn werkveld!
Lees meer

“Om voor een merk als Grolsch te werken als frontender is echt geweldig. Ik ben heel trots dat ik voor dit merk en aan dit project werk!"

Pascal is sinds 2013 als front-end developer aan het werk bij TRIMM. Dit interview schetst een beeld van zijn werkzaamheden en samenwerking met andere rollen.
Lees meer

"Iedere keer een andere digitale aanpak: het vereist schakelen, maar dat is voor mij juist de uitdaging!"

Cynthia Kuipers is sinds juli 2018 onderdeel van het digital marketing team van TRIMM. In dit interview geeft Cynthia je een kijkje in de keuken als digital marketeer.
Lees meer