"Je krijgt de mogelijkheid te onderzoeken wat jij nou echt leuk vindt om te doen"

"Je krijgt de mogelijkheid te onderzoeken wat jij nou echt leuk vindt om te doen"

Mijn naam is Pien van Dalen, ik ben 23 jaar en ik werk sinds september als digital marketeer bij TRIMM. In 2021 ben ik begonnen als PiT’ter bij de Serivcedesk. 

Ik heb deze periode als PiT’ter als een gezellige en leuke uitdaging ervaren waarin ik nieuwe dingen heb geleerd. Je krijgt de mogelijkheid te onderzoeken wat jij nou echt leuk vindt om te doen, zowel binnen de servicedesk werkzaamheden als binnen TRIMM. En de collega’s denken hierin graag met je mee! Hierdoor heb ik de mogelijkheid gekregen verder binnen TRIMM te kijken, wat resulteerde in een leuke baan als TRIMMER in het digital marketing team.

Ik kijk met heel veel plezier terg naar deze periode waarin ik niet alleen veel heb geleerd maar ook superleuke mensen heb leren kennen die ik nu als vrienden beschouw. Ik zou TRIMM als bedrijf dan ook echt aanraden mocht je opzoek zijn naar een leuke bijbaan!

Mijn tip aan toekomstige PiT'ter? Toon doorzettingsvermogen en initiatief! Kijk naar mogelijkheden om zelf dingen op te pakken. Wellicht eng in het begin, maar je krijgt er zo veel voor terug.

Benieuwd naar hoe Pien de sfeer ervaart bij TRIMM? Check dan de video hieronder!