Verhalen van TRIMM'ers

"In het hele project moet van begin tot eind een verhaal zitten. Dan pas is het geslaagd."

29 september 2017
Nique Huiberts is graphic designer bij TRIMM. In deze video vertelt ze waar ze haar inspiratie uit haalt en wat je rol is als designer bij TRIMM. Daarnaast neemt ze je mee naar het technofeestje PUNT!, dat ze zelf organiseert.
Lees meer

Een dag uit het leven van een UX designer

14 augustus 2017
Niels Lieven is één van de UX designers binnen TRIMM. In deze blog laat Niels je zien hoe een dag als UX designer bij TRIMM er zoal uitziet.
Lees meer

"Ik vind het iedere keer een uitdaging om vraag en aanbod bij elkaar te brengen"

7 augustus 2017
De meeste nieuwe TRIMM’ers zien hun nieuwe collega’s op een maandagochtend. Jeroen Wijnholds niet, hij ontmoette ruim 100 mensen tijdens het kerstdiner.
Lees meer

"Als product owner werk ik actief samen met onze klanten zodat er daadwerkelijk wordt geleverd wat de klant verwacht"

18 december 2016
Ralf Kleijkers is product owner bij TRIMM. In deze film laat hij zien wat een baan als product owner zoal inhoudt. Hij vertelt hoe hij er als product owner voor zorgt dat er daadwerkelijk geleverd wordt wat de klant verwacht.
Lees meer

"PIT is onze manier om bij te dragen aan talentontwikkeling in de regio Twente"

26 oktober 2016
Bij TRIMM vinden we talentontwikkeling zo belangrijk dat we er 10 jaar geleden een apart programma voor hebben opgericht: PIT. Onder PIT vallen alle werkstudenten, stagiaires en afstudeerders die bij TRIMM werken.
Lees meer

"Het is niet ongebruikelijk dat mensen hier met nerf guns achter elkaar aan rennen"

29 juni 2016
Ooit al eens afgevraagd hoe het is om te werken bij TRIMM? De komende tijd zal er een reeks interviews volgen waarin TRIMM’ers vertellen over hun ervaringen. Vandaag is Andra Nijman aan de beurt!
Lees meer