TRIMM stories

"Wees niet bang om te vragen! Je leert daardoor direct je collega's kennen en het zorgt ervoor dat je veel kennis opdoet. Voor mij heeft dit geholpen om er achter te komen waar mijn interesses liggen. Wie vraagt die slaagt''

Mijn naam is Tim Geerlings, ik ben 26 jaar en ik werk sinds begin 2021 bij TRIMM. Ik werk bij de Servicedesk als werkstudent, maar ben sinds kort één dag in de week te vinden bij de Digital Marketing afdeling.
Lees meer

“Kunnen programmeren is belangrijk, maar écht snappen wat de klant nodig heeft en dit omzetten naar een werkend product is essentieel”

Nick is medior software engineer bij TRIMM. Hij werkt voor mooie klanten als Signify en Xsens, maar houdt zich ook druk bezig met het opvoeden van twee grote honden.
Lees meer

“De flexibiliteit die TRIMM biedt zorgt ervoor dat ik het werk goed kan combineren met mijn studie."

Anne Kusters bemant de servicedesk van TRIMM. In dit interview vertelt zij hoe ze bij TRIMM terecht is gekomen en waarom dit de ideale bijbaan is voor naast haar studie.
Lees meer

“Ik sla een brug tussen de business van onze klant en de techniek.”

Deni is sinds februari 2019 product owner bij TRIMM. Hij geeft ons een interessant kijkje in de zijn werkveld!
Lees meer

“Om voor een merk als Grolsch te werken als frontender is echt geweldig. Ik ben heel trots dat ik voor dit merk en aan dit project werk!"

Pascal is sinds 2013 als front-end developer aan het werk bij TRIMM. Dit interview schetst een beeld van zijn werkzaamheden en samenwerking met andere rollen.
Lees meer