"Wees niet bang om te vragen! Je leert daardoor direct je collega's kennen en het zorgt ervoor dat je veel kennis opdoet. Voor mij heeft dit geholpen om er achter te komen waar mijn interesses liggen. Wie vraagt die slaagt''

Mijn naam is Tim Geerlings, ik ben 26 jaar en ik werk sinds begin 2021 bij TRIMM. Ik werk bij de Servicedesk als werkstudent, maar ben sinds kort één dag in de week te vinden bij de Digital Marketing afdeling.

Tijdens mijn periode bij TRIMM ben ik er achter gekomen dat ik mijzelf graag verder wil ontwikkelen binnen Digital Marketing. Ik studeer op dit moment Commerciële Economie aan Hogeschool Saxion in Enschede en ik ga februari 2023 beginnen aan mijn stage bij TRIMM.

Ik vind het heel fijn dat ik mijn werkzaamheden als PiT'ter kan combineren met mijn studie en voor mij is werken bij TRIMM daardoor niet alleen heel leuk, maar ook ontzettend leerzaam!

Mijn tip aan toekomstige PiT'ter?
Wees niet bang om te vragen! Je leert daardoor direct je collega's kennen en het zorgt ervoor dat je veel kennis opdoet. Voor mij heeft dit geholpen om er achter te komen waar mijn interesses liggen.

''Wie vraagt die slaagt''

 

Benieuwd naar hoe Tim de sfeer ervaart bij TRIMM? Check dan de video hieronder!