"Zorg dat je je focust op de dingen die je leuk vindt en waar je energie uit haalt."

"Zorg dat je je focust op de dingen die je leuk vindt en waar je energie uit haalt."

Mijn naam is Demi Pasman, ik ben 25 jaar en werk sinds begin 2021 als Systems Engineer bij TRIMM. In 2019 ben ik begonnen bij PIT waar ik mij goed heb kunnen doorontwikkelen tot professional. Ik houd mij nu voornamelijk bezig met (hosting-)platform management en DevOps gerelateerde technieken als Terraform en Ansible.

Als PiT'ter heb ik veel vrijheid gekregen waardoor ik veel dingen heb geleerd. Dit maakte het werk erg leuk en uitdagend. Ik kijk erg positief terug op deze tijd en zal het ook iedereen aanraden! Het feit dat je een bijbaantje naast je studie hebt, waar je je ook nog eens kunt doorontwikkelen is erg fijn!

Door de positieve ervaringen die ik heb opgedaan bij PiT, heb ik ook besloten om ook voor TRIMM te kiezen als werkgever. Dit zorgde voor een mooi opstapje, waardoor ik erg snel de diepte in kon gaan, ik hoefte namelijk geen tijd te besteden aan het opdoen van TRIMM brede domeinkennis.

Mijn tip aan de toekomstige PiT'ter?

Zorg dat je je focust op de dingen die je leuk vind en waar je energie uit haalt. Zo leer je het snelst en haal je ook nog eens het meeste plezier uit je ontwikkeling!

Benieuwd naar hoe Demi zijn tijd ervaart bij TRIMM? Check dan de video hieronder!