"Ik vind het iedere keer een uitdaging om vraag en aanbod bij elkaar te brengen"

“Ik vind het iedere keer een uitdaging om vraag en aanbod bij elkaar te brengen”

De meeste nieuwe TRIMM’ers zien hun nieuwe collega’s op een maandagochtend. Jeroen Wijnholds niet, hij ontmoette ruim 100 mensen tijdens het kerstdiner.
 

Hoe was dat, je vuurdoop?

"Dat was wel heftig. Ik kende toen twee mensen bij TRIMM en zij waren er allebei nog niet op het moment dat ik binnenkwam in een goedgevulde kantine waar de borrel net begonnen was. Het was meteen gezellig, iedereen was belangstellend. Maar ik heb geen enkele naam onthouden.
Gelukkig kon ik nog een poging doen op de eerste dag in het nieuwe jaar. Op mijn eerste werkdag heb ik samen met Marc een rondje door het pand gemaakt om kennis te maken én gelukkig nieuwjaar te wensen."
 

Wat is je functie?

"Bij TRIMM ben ik digital business designer, samen met de klant zit ik om tafel om concepten te ontwikkelen die hen verder helpen in de bedrijfsvoering. Vervolgens ga ik aan de slag om deze concepten met een team te vertalen naar een digitale oplossing. Ik heb dus zowel veel met klanten, als met onze interne organisatie te maken.
Het bedenken van concepten sluit naadloos aan bij mijn achtergrond als Industrieel Ontwerper, alleen zijn de producten nu virtueel, dit biedt natuurlijk veel meer mogelijkheden en geeft meer ruimte voor creativiteit."
 

Wat vind je leuk aan je baan?

"De open omgeving met leuke mensen en de projecten voor interessante klanten. Ik vind het iedere keer een uitdaging om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Echt doorgronden wat de klant nodigt heeft, de vraag achter de vraag. De volgende stap is dan om samen met het team een concept uit te werken waar die vraag goed beantwoord wordt en waarmee de klant echt mee geholpen is. Dat vind ik misschien wel het leukste: ik hoor bij elk team een beetje, zo voelt een bedrijf met 120 mensen toch klein."
 

Kun je daar een voorbeeld van geven?

"De pitch voor Broshuis vond ik leuk, ze zijn online al ver en het is gaaf dat wij met hen de volgende stap gaan zetten. De persoonlijke klik die je daarbij hebt maakt het extra leuk."
 

Wanneer ga je met een goed gevoel naar huis?

"Als ik merk dat klanten enthousiast worden van mijn ideeën. Samen met een klant tot iets moois komen. Als het team er dan mee aan de slag gaat en er iets heel gaafs van maak, geeft dat echt een kick!"
 

Wat is je leukste herinnering aan je tijd bij TRIMM tot nu toe?

"De eerste grote plannen die ik samen met een klant maakte en vervolgens ontdekte hoe snel we bij TRIMM in staat waren dit te realiseren.
Daarnaast gebeurt er veel buiten het werk, het 90’s feest is daar een goed voorbeeld van. Ik werkte nog niet zo lang bij TRIMM toen ik meeging naar het feest. Je leert je collega’s op een andere manier kennen. En zij mij. Gelukkig heb ik in de feestvreugde toen niet meteen alle glazen voor mezelf ingegooid."
 

Wat onderscheidt TRIMM van andere werkgevers?

"Veel TRIMM’ers zijn jong en hebben dezelfde interesses. Dat geeft een fijne sfeer. Ik noemde net al de interessante en uitdagende klanten. En er wordt veel voor het personeel georganiseerd. Ik zit daarom nu ook in Connect, onze personeelsvereniging, het team dat het kerstdiner, paasontbijt, 90’s feest en heel veel andere uitjes organiseert."

 

Geïnteresseerd in een stage, afstudeerplek of (bij)baan bij TRIMM? Bekijk dan onze vacatures of stuur een open sollicitatie!